Donar veu a les mares solteres i la infància abandonada al Marroc

Sensibilitzar sobre la desigualtat de gènere. Mostrar la tasca de les entitats que treballen al Marroc en suport a les mares solteres i per la protecció de la infància. A més d’ajudar als moviments socials marroquins que lluiten pels drets de les dones. 

Aquests són els objectius de l’exposició multimèdia Veus invisibles. Les mares solteres i la infància abandonada al Marroc que s’ha inaugurat aquest dilluns a la Biblioteca districte 6.

Es tracta d’un recull fotografies de tres autores, Laura Puech, Nathalie Vigini i Zoe Vincenti, que han centrat la seva mirada sobre la realitat de les mares solteres del País nord-africà. Les imatges estan acompanyades de  vídeos d’associacions marroquines, Association 100% Mamans, Plateforme CDE, MRA Mobilising for Rights Associates i Droits&Justice. També consta d’àudios gravats per les actrius catalanes Anna Barrachina, Ariadna Gil i Chantal Aimée amb testimonis de mares solteres i persones que han estat abandonades al Marroc. 

La mostra va acompanyada d’un cicle de cinema. La pel·lícula escollida per iniciar iniciar les  projeccions ha estat Sofia de Meryem Benm’Barek que va guanyar el premi a millor guió a Cannes el 2018.

Així l’exposició i els films  es podran veure del 24 d’octubre al 19 de novembre a quatre Biblioteques de Terrassa. Començarà per la BD6 de Sant Pere Nord i després anirà passant per les biblioteques dels barris de Can Palet, La Maurina i Ca n’Anglada.

L’activitat l’organitza Amics dels Infants del Marroc, una entitat sense ànim de lucre fundada a Terrassa l’any 2000.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *