Una mare contra el protocol de l’Hospital de Terrassa

Una mare terrassenca busca canviar els protocols de l’hospital de Terrassa per poder acompanyar al seu fill a la fase d’anestèsia. El matí del passat 4 d’octubre, la família estava esperant a la sala de l’anestesista, quan la mare va preguntar si podria accedir al quiròfan amb el fill fins que estigués totalment adormit, i el personal mèdic els va informar que no, atès el protocol vigent. Després de posar una reclamació a l’hospital, l’Anna Gual, ha publicat la seva mala experiència amb el sistema mèdic i ha impulsat una campanya per via de Change.org per tal de demanar que tots els pares i mares puguin acompanyar el seu infant, tant abans de la intervenció com tot just després. La proposta ja recull 1.052 signatures i diversos comentaris de suport a la xarxa.

El protocol actual permet al progenitor acompanyar el fill durant la primera fase de l’anestèsia, però un cop entra a la sala, el pacient és l’únic que hi pot accedir. La mare argumenta que l’acompanyament és beneficiós tant pel nen com per la família, ja que permet tranquil·litzar-lo durant els moments previs a l’estar amb una persona de la seva confiança al costat. D’altra banda, explica que també és una manera d’humanitzar les operacions infantils.

Segons declaracions de l’Anna Gual a Canal Terrassa encara no tenen dia per a efectuar l’operació i encara manté l’esperança que la seva proposta pugui canviar el protocol abans que el seu fill entri a quiròfan. Encara que no dubta de la professionalitat dels personal de l’hospital, li costa entendre el perquè del protocol. Amb tot i això, l’afectada manifesta que encara que no pugui arribar a temps pel seu cas particular, vista la repercussió de la queixa, ella continuarà lluitant la causa per ajudar a altres famílies que es puguin trobar en la mateixa situació.

Pots signar la petició al link següent: Operacions quirúrgiques infantils i acompanyament en l’ansietat pre i post-operatòria.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *