El CAP Can Roca entrarà en funcionament el dilluns 3 d’octubre
El nou Centre d’Atenció Primària Can Roca començarà a funcionar el proper dilluns 3 d’octubre. La setmana abans es faran diverses accions perquè els futurs usuaris del CAP coneguin les noves instal·lacions. El dimarts 27 de setembre se celebrarà una sessió informativa per a les entitats i associacions del districte V al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer. Així mateix, el dijous 29 de setembre (de 10 a 13 hores) i el divendres 30 de setembre (de 16 a 19 hores) se celebraran dues jornades de portes obertes.
El nou CAP, gestionat pel Consorci Sanitari de Terrassa, atendrà gairebé 24 mil persones procedents del CAP Rambla (17.700) i del CAP Terrassa Nord (6.100), que rebran una carta informativa en què se’ls explicarà que passen a ser usuàries del CAP Can Roca i se’ls dirà quins professionals tenen assignats. La redistribució de pacients s’ha fet segons criteris de proximitat geogràfica.
El CAP Can Roca obrirà de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores. Prestarà atenció sanitària a demanda, programada i urgent; tant a la població adulta com pediàtrica. El centre també farà atenció a domicili, seguiment del pacient crònic complex, atenció a la dona, atenció social, odontologia, activitats preventives i de promoció de la salut, i tècniques diagnòstiques. El nou equipament comptarà amb els nous rols professionals derivats del Pla d’enfortiment i transformació de l’atenció primària: psicòleg comunitari i nutricionista. En total, el CAP tindrà una plantilla de gairebé 70 persones.
Els usuaris que requereixin atenció especialitzada (traumatologia, dermatologia, cardiologia, etc.) seran derivats a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.
El CAP Can Roca és un edifici de nova planta de 1.779 m2 construït en uns terrenys cedits per l’Ajuntament de Terrassa i amb un pressupost de més de 4,2 milions d’euros finançats pel Servei Català de la Salut. Amb entrada principal pel carrer de Fàtima, l’edifici consta de planta baixa i primera planta. Disposa de 32 consultes.
Dejar un comentario
¿Quieres unirte a la conversación?Siéntete libre de contribuir!