Xavier Sala-i-Martín imparteix una masterclass a l’Euncet

Xavier Sala-i-Martín ha impartit una masterclass a l’Euncet Business School sobre els factors que determinaran l’evolució del motor econòmic. Amb el títol ‘Radar Econòmic Global: 2022’, Sala-i-Martín ha analitzat l’impacte econòmic de la pandèmia, la guerra de Putin contra Ucraïna i la inflació. A més, la globalització dual que situa a la Xina d’una banda i Europa i els Estats Units per un altre. També ha parlat de l’impacte de la quarta revolució industrial marcada per la bioenginyeria i la intel·ligència artificial.

Durant la seva intervenció Sala-i-Martín ha posat el focus també en el paper del sector educatiu actual com a formador de professionals. L’economista el qual titlla de “potencialment erroni”. En un escenari volàtil i marcat per les constants tecnologies disruptives, sobretot després de la quarta revolució industrial, el mercat laboral evoluciona més que mai i amb ell les professions que cada vegada es presenten més incertes. I és que el sistema educatiu actual està basat en la idea que les professions perduren, però amb la 4a. revolució industrial tot és més volàtil i canviant. Aquest és un dels dilemes als quals s’enfronta el sistema educatiu a l’hora de formar els futurs professionals.

La xerrada s’emmarca en el cicle de ponències magistrals ofertes per l’escola de negocis. S’aborden els reptes actuals del management de la mà de referents i conferenciants internacionals.

Sobre l’Euncet Business School

L’Euncet Business School és un centre universitari fundat el 1981 i que està adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) des de l’any 1996. Durant els més de quaranta anys d’història, sempre ha tingut una vocació social i la voluntat de formar professionals i equips directius. Pretenent convertir-se en un centre de referència en l’aplicació de noves metodologies d’aprenentatge, compta amb un claustre docent que combina la docència amb una dilatada trajectòria professional, i els més de 15.000 antics alumnes de tot el món que donen valor a la institució acadèmica.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *