Aliança per crear comunitats energètiques més sostenibles i democràtiques
L’adaptació de la normativa espanyola a l’europea a finals d’any, en matèria d’energies netes i renovables, s’espera que sigui l’impuls definitiu per a la transició en general cap un nou model energètic. Mentrestant l’Ajuntament de Terrassa junt amb d’altres institucions, entitats econòmiques i socials de la ciutat, han signat un protocol que promou la creació de noves comunitats energètiques més eficients i sobretot més sostenibles.
Una proposta de col·laboració amb el teixit social i empresarial que segons han dit, arriba en el moment oportú i que contempla l’intercanvi d’informació i experiències. Tot, per impulsar a les noves comunitats energètiques cap una transició a un model més sostenible i democràtic. L’acte s’ha fet aquest dijous al migdia a la Sala d’Actes de la Universitat Politècnica i ha comptat amb tots els representats de les entitats que s’adhereixen al protocol.
A banda de la mateixa Universitat, se sumen a l’aposta per les energies renovables i sostenibles, els Ferrocarrils de la Generalitat, la patronal CECOT i la Cambra de Comerç, Mútua i el Consorci Sanitari de Terrassa, la Cambra de la Propietat i els sindicats Comissions Obreres i UGT.
Dejar un comentario
¿Quieres unirte a la conversación?Siéntete libre de contribuir!