Boladeras i Arquillué reben el reconeixement d’uns Premis Butaca amb protagonisme egarenc

Protagonisme terrassenc en la 26a edició dels Premis Butaca celebrada aquest dimarts, des del teatre l’Amistat de Premià de Mar, en un format més reduït de l’habitual. Dos dels guardons més destacats de la nit han anat a parar a mans egarenques: Pere Arquillué s’ha endut el Butaca a Millor Actor i Rosa Boladeras, el de Millor Actriu.

Aquest és el segon Butaca que rep Boladeras al llarg de la seva trajectòria artística. En aquesta ocasió, l’actriu (i també regidora de Cultura) ha estat distingida per la seva interpretació a «La Rambla de les floristes»; un premi que se suma al ja aconseguit l’any 2012 pel seu paper a «La nostra classe». Visiblement emocionada, Rosa Boladeras ha agraït en el seu discurs la feina i el suport de tot el seu entorn.

Per la seva part, el nom de Pere Arquillué s’ha convertit ja en tot un clàssic de les travesses a l’hora de pronosticar les millors actuacions del panorama escènic català. L’actor terrassenc acumula, ja, amb aquest, un total de 6 premis Butaca, els tres últims de manera consecutiva. Arquillué ha estat guardonat per la seva interpretació a «Jerusalem», sens dubte la gran triomfadora de la nit, després d’endur-se 6 dels 8 premis als que estava nominada.

La gala, retransmesa per La Xarxa de Televisions Locals i copresentada per la periodista de Canal Terrassa Laura Contreras, ha repartit també altres premis amb accent egarenc, com ara els dos que s’ha endut «Rèquiem», en les categories de Millor Coreografia i Millor Espectacle de Dansa. Es tracta d’una producció del Centre Cultural de Terrassa i Crea Dance Company que compta amb la música de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

També l’actriu Noël Olivé, resident a Terrassa des de fa uns mesos, ha estat guardonada amb el premi Butaca al Millor Espectacle per a Públic Familiar per «Veus que no veus», de la Companyia Pepa Planas. La gala, marcada pels efectes negatius de la pandèmia sobre el món de la cultura, ha servit per mostrar les principals reivindicacions d’un sector que lluita per ser considerat un bé essencial.

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *