La temporada municipal de teatre repesca set espectacles anul·lats per l’emergència sanitària
El Teatre Principal i el Teatre Alegria tornaran a aixecar el teló a la tardor si noves mesures sanitàries no ho impedeixen. Del 19 de setembre al 20 de desembre Terrassa Arts Escèniques hi programa, bàsicament al Principal, dotze espectacles, vuit per a adults i quatre per al públic infantil. Set han estat reprogramats de la temporada passada. Com a promoció, entre el 3 i el 6 de setembre es podran comprar dues entrades al preu d’una.
El tret de sortida es donarà precisament fora d’aquests teatres. Serà a la Biblioteca Central amb Fuenteovejuna, de la companyia Obskené, una versió del clàssic de Lope de Vega que necessitarà la participació del públic per resoldre el crim. Amb Viejo amigo Cicerón Josep Maria Pou es posarà a la pell d’aquest orador romà, conegut pels seus discursos retòrics i filosòfics. La companyia terrassenca Circ Pistolet estrenarà, al Teatre Alegria, Potser no hi ha final, una combinació de circ tradicional i modern a ritme de rock i acrobàcies. Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla protagonitzaran Un dia qualsevol, una comèdia sobre la gent gran. El cicle es tancara el 20 de desembre La gavina, on tres actrius, dos actors i un dramaturg parlen dels seus desitjos i amor pel teatre
A banda d’aquests espectacles la programació inclou el Festival Simbiòtic, la primera jornada de teatre inclusiu i accessible a Terrassa, amb la representació d’Órdago a la grande. També el Festival MiTS, Moviment i Transformació Social, que interrelaciona la dansa i el món audiovisual, i Un entorn, un mitjà, un món: una certa contemporaneïtat, resultat de la intervenció artística feta a la ciutat durant l’estiu.
D’espectacles infantils se’n programen quatre: un cada més i tots en diumenge i al Teatre Principal. El primer, el 27 de setembre, La nena dels pardals, un musical sobre l’extermini d’aquests ocells decretat pel president de la Xina als anys 50. A l’octubre Jojo, de la companyia Ytuquepintas, basat en la tècnica d’art amb sorra i amb titelles de gran format. La companyia Addaura Teatre Visual presentarà a finals de novembre Mobilus, inspirat en l’obra de l’artista plàstic Alexander Calder i que combina teatre visual, màgia, dansa, titelles, ombres, llum negre i circ. La inefable tancarà el cicle infantil el 13 de desembre amb El fabuloso museo de Lulú Cologne, un viatge pel món dels contes més universals a través de l’olfacte.
Dejar un comentario
¿Quieres unirte a la conversación?Siéntete libre de contribuir!