Operación Triunfo 2020 arrenca diumenge amb canvis importants

Una acadèmia renovada, un plató més gran i espectacular, canvis i incorporacions en el claustre de professors i un nou jurat. Són algunes novetats d’una nova edició del talent show més famós de la televisió que s’ha presentat aquest dijous al Parc Audiovisual. Perquè, això sí, OT2020 manté la relació amb Terrassa i es rodarà per tercera vegada aquí (les anteriors van ser al 2017 i 2018 i, després d’una aturada d’un any, es reprèn el projecte). El presentador, com sempre en aquesta segona etapa del concurs i durant 14 setmanes, serà Roberto Leal.

Però les novetats més importants arriben en la mecànica del concurs: desapareix el límit de nominats (2 com a mínim i a partir d’aquí tots els que calguin), els professors podran no salvar a ningú i els privilegis del favorit canvien.

Més de 10.000 persones s’han presentat als diversos càstings. Diumenge, 12 de gener, La1 de RTVE emetrà la gala 0 a partir de les 10 de la nit. Dels 30 aspirants (cap terrassenc), 18 hi participaran i, finalment, 16 seran els escollits.

En aquesta edició, s’ha buscat, diuen, talent. Que els concursants cantin, composin i comencin la seva carrera professionals abans d’acabar el programa. Per això, als professors ja coneguts (Manu Guix, Mamen Márquez, Vicky Gómez, Joan Carles Capdevila, Laura Andrés i Andrea Villagonga), se sumen, entre altres, Ivan Labanda, professor d’Interpretació i Zahara, de cultura musical.

No hi haurà vinculació amb cap discogràfica però la indústria podrà fitxar els concursants abans de la final. Un manager els assessorà i acompanyarà durant totes aquestes setmanes.

Els 4 nous membres del jurat: Nina, la cantant que va ser directora de l’acadèmia en les primeres entregues del format, Javier Llano, director de Cadena 100 (que ja havia estat jutge del programa); Natalia Jiménez, exvocalista de ‘La quinta estación’ i jurat en programes similars a Mèxic i EUA, i Javier Portugués, Portu, músic, productor i caçatalents musical, són els altres membres. Desapareix la figura del jurat convidat.

També hi ha novetats a l’univers digital d’OT, al xat i una aplicació de veu per parlar amb l’acadèmia i saber-ho tot. Només s’ha dir: “OK Google, quiero hablar con la Academia de OT” i un assistent de veu respondrà les preguntes.

Això sí, el premi no varia: el guanyador o la guanyadora s’emporta 100.000 euros.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *