Es crea una xarxa perquè empreses i entitats comparteixin bons usos d’organització horària
Al setembre de l’any passat s’havia d’implantar la reforma horària, avançant els horaris laborals, àpats i activitats al ritme europeu. La legislació espanyola i el clima política no ho han fet possible ara ja es parla d’una adaptació gradual d’aquí al 2025.
Aquest dimecres s’ha presentat a la Cecot la xarxa terrassenca per la reforma horària. L’impulsa l’Ajuntament però la vocació de la xarxa va més enllà de la ciutat. Es tracta que empreses i entitats comparteixin experiències de bones pràctiques d’harmonització laboral i d’adaptació d’horaris. Per això, a la tardor es faran tres sessions en forma de taller oberts a tot tipus d’entitats o empreses. Seran el 25 de setembre, el 18 d’octubre i el 20 de novembre i s’espera que en aquest primer any s’hi incorporin una trentena d’entitats.
Aquesta xarxa per la reforma horària segueix els precedents d’altres com Esplugues o Girona, que ja porten més de dos anys.
Just després de la presentació de la xarxa terrassenca d’empreses i entitats per a la reforma horària, Fabian Mohedano ha participat a la Biblioteca del Districte 2 en una activitat pedagògica al voltant del seu conte Diari de l’Iris. Aquest cap de setmana, coincidint amb la setmana dels horaris, el Cinema Catalunya avança mitja hora les sessions i les pel·lícules començaran entre dos i tres quarts de deu.
Dejar un comentario
¿Quieres unirte a la conversación?Siéntete libre de contribuir!